Terug
Genoeg!

Genoeg!

Nederlandse Kring van Beeldhouwers

03 jul 2011 t/m 01 okt 2011
Beeldende kunst

Leden van de Kring worden uitgenodigd zich te laten prikkelen door GENOEG! en een voorstel te doen voor hun invulling van de ruimte.

GENOEG! 
Voor sommigen is het absolute niets de ultieme vervulling. Hun niets spreekt boekdelen. Datzelfde niets kan voor anderen afschrikwekkend zijn, een gapend en allesverslindend zwart gat. Dus zijn er mensen die met weinig of wat meer genoegen nemen. En bij een enkeling neemt dat weinige vervolgens enorme proporties aan. Men zwelgt in er-kan-nog-meer-bij en nooit-genoeg. Hoe het ook zij, het blijft fascinerend dat ieder mens een bepaalde, soms nauwkeurig afgemeten hoeveelheid vulling van de omliggende ruimte wil hebben. Of moeten we zeggen, kan verdragen? 

De Nederlandse Kring van Beeldhouwers
De Nederlandse Kring van Beeldhouwers organiseert in 2011 de expositie GENOEG!, zowel binnen als buiten. De tentoonstelling vindt plaats in (de afgesloten beeldentuin van) Het Oude Raadhuis, een locatie van Galerie de Meerse in Hoofddorp. Leden van de Kring worden uitgenodigd zich te laten prikkelen door GENOEG! en een voorstel te doen voor hun invulling van de ruimte. Voor de opzet van deze tentoonstelling wordt de inzenders gevraagd om hun persoonlijke GENOEG! vorm te geven. De selectie van de deelnemers vindt niet alleen plaats op basis van de beeldende en ruimtelijke kwaliteit van hun voorstel. Er wordt bovendien nadrukkelijk geselecteerd op basis van de onderlinge balans tussen de werken binnen de tentoonstelling. NKvB-expositie GENOEG!

Waar: Het Oude Raadhuis te Hoofddorp, binnen en in de tuin

Opening: 3 juli 2011

Wanneer: Binnen van 3 juli tot 23 juli en van 10 tot 21 augustus 2011, buiten van eind mei tot en met oktober 2011

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media