Terug

Hoe kun je de drukte en het lawaai van luchthaven Schiphol vastleggen in combinatie met de rust en de ruimte van de Haarlemmermeerpolder? Het Podium voor Architectuur Haarlemmermeer organiseerde een fotoprijsvraag met de titel Geluidslandschap.
Vormgeven aan duurzaamheid: hoe zijn de huidige trends verbonden met ontwerp?

Geluidslandschap
Dit landschap is uniek voor Haarlemmermeer en is ontstaan op plekken waar de luchthaven en het omringende landschap elkaar ontmoeten, contrasteren en versterken. De fotoprijsvraag heeft maar liefst 500 inzendingen opgeleverd!

Vormgeven aan duurzaamheid
Deze zomer organiseert Podium voor Architectuur samen met De Meerse Beeldende Kunst de zomertentoonstelling 'Vormgeven aan duurzaamheid' in de galerie aan het Raadhuisplein in Hoofddorp. Uitgangspunt voor de tentoonstelling vormt de film van het Podium die samengesteld wordt naar aanleiding van de lezingenreeks over duurzaamheid en 3d print. Hiervoor hebben we opnames gemaakt tijdens de lezing 3D printing en grondstofkringlopen en tijdens de excursie. De film met de titel: 'Vormgeven aan duurzaamheid en ondertitel: Lezingen en excursie over de nieuwe ruimtelijke realiteit', zal gepresenteerd worden en draaien in Galerie de Meerse.
Opening donderdag 3 juli van 16:30 - 18:30 uur

Fotograaf Theo Baart zal tijdens de opening een inleiding geven op de 'Geluidslandschappen' en Philip Allin, onderzoeker aan de VU, opent tentoonstelling 'Vormgeven aan duurzaamheid': hoe zijn de huidige trends verbonden met ontwerp?

15687
15688
15689
34927
15691
Janpeter Eilander Retrobike
Janpeter Eilander Retrobike

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media