Terug
In de galerie, bij Klant Contact Centrum Tickets & Treats, de passage en de tuin van Pier K is de tentoonstelling 'Een perfecte wandeling' te zien met werk van: Pieter Kusters, Frans Boomsma, Ronald Ruseler, C.A. Wertheim, Margreet Bouman, Heike Kati Barath (D), Pieter W Postma, Jasper de Beijer , Maurice Braspenning, Cees Krijnen, Risk Hazekamp, Jikke van Loon, Niels Broszat, Jasper de Beijer, Paul Nassenstein, Robbert Weide en Petra van der Steen.

De tentoonstelling is samengesteld door de Passages, een 'nomadisch' gezelschap dat tentoonstellingen maakt met een wisselende groep kunstenaars uit verschillende disciplines.

Zij maken exposities die elkaar associatief en inhoudelijk aanvullen en werken op uiteenlopende locaties. Iedere ‘de-Passages’-expositie is een momentopname. Wat hen bindt zijn bewondering en respect voor elkaars werk.
De samenstelling van de groep is fluïde en steeds anders. Ze reizen als een Big Band rond om te laten zien dat ze, los van hun persoonlijke carrières, in gemeenschappelijk verband iets te zeggen hebben.

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media