Terug
De Droomfactor

De Droomfactor

Beth Namenwirth, Anita Mandemaker, Gerard van der Horst, Marinus Fuit, Eric van Spronsen, Aad Berlijn, Co van Gasteren, Peter Bes, Irene Grijzenhout, Frank Bloem

10 mrt 2019 t/m 14 apr 2019
Beeldende kunst

De 14 deelnemende kunstenaars werken ieder op eigen wijze vanuit een droom, een persoonlijke visie.
Met werk van: Co van Gasteren, Beth Namenwirth, Aad Berlijn, Marinus Fuit, Anita Mandemaker, Gerard van der Horst, Eric van Spronsen, Peter Bes en Irene Grijzenhout,

Gastcurator: Co van Gasteren

De kunstenaars scheppen hun eigen universum die de beschouwer kan ondergaan, ervaren en die daar een eigen interpretatie aan kan geven. Soms is de droom directe aanleiding, soms is het de manier van werken, maar steeds speelt zij mee in de manier waarop hun wereld vorm krijgt. Er is ruimte voor interpretatie, maar zweverig wordt het nooit. De verbeelding varieert van streng geometrisch tot surrealistisch en een geurinstallatie, met alle gradaties daartussen.
Door deze kunstenaars samen te brengen wil ik een expositie maken waarin de beschouwer kan rondlopen en zich kan verwonderen en laten meevoeren. Kijk, ruik en onderga.

Een deel van deze kunstenaars heeft een eigen presentatie op de website van Co van Gasteren: www.coltd.nl. Voor deze tentoonstelling heeft Co hierbij gastkunstenaars uitgenodigd.

Anita Mandemaker

Anita Mandemaker

Co van Gasteren

Co van Gasteren

Beth Namenwirth

Beth Namenwirth

Frank Bloem

Frank Bloem

Aad Berlijn

Aad Berlijn

Marinus Fuit

Marinus Fuit

Peter Bes

Peter Bes

Irene Grijzenhout

Irene Grijzenhout

Eric van Spronsen

Eric van Spronsen

Gerard van der Horst

Gerard van der Horst

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media