Domein Talentontwikkeling

Het Cultuurgebouw heeft talentontwikkeling hoog in het vaandel staan. Wij willen je helpen om je talent te ontdekken, te ontplooien en te benutten en zo je toegevoegde waarde als mens te ontwikkelen. Wij geloven namelijk dat er niets fijner is dan je talent ontplooien en wij helpen je kiezen voor wat je het gelukkigst maakt.

Talent kan inspirerend werken op de ontwikkeling van iedereen: het heeft te maken met zelfverwerkelijking, je ei ergens in kwijt kunnen, verrijking en vooruitgang. Het ontwikkelen van je talenten kan aantoonbaar het geluksniveau verhogen, en Het Cultuurgebouw wil daar graag bij helpen. Dat doen we door je de mogelijkheid te bieden om in contact te komen met je talent, je te begeleiden met behulp van talentprogramma’s en persoonlijk maatwerk en je talent desgewenst ook letterlijk een podium te bieden. Dankzij ons brede netwerk met vakonderwijs en professionals zijn wij tevens een schakel in het vervolg van je persoonlijke ontwikkeling.

Binnen het domein Talentontwikkeling worden verschillende projecten georganiseerd, waarvoor wij graag samenwerking zoeken met externe partners. Gezamenlijk kunnen wij onze ambities voor Haarlemmermeer waarmaken.

Bekijk hier een selectie van projecten die wij binnen dit domein uitvoeren:

Filter op:
Datum
Locatie
Extra

Geen resultaten gevonden.

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media