Terug

Dennis Kivit

Docent zang


Wanneer is jouw liefde voor muziek begonnen en wat heb je gedaan voordat je van muziek maken je werk maakte?
Al toen ik twee jaar was stond ik hoofdschuddend te dansen op ‘She loves you, yeah, yeah, yeah’ van The Beatles. En als vijftienjarige kreeg ik gitaarles in Nieuw-Vennep op de muziekschool - de voorganger van Pier K. Daarna naar het Hilversum’s conservatorium en de kleinkunstacademie om jazz- en popzang te studeren.

Kun je iets vertellen over de manier waarop je lesgeeft?
In de zangles gaat het bij mij vooral om jou de liedjes te laten zingen die jij leuk vind! Zingen geeft vreugde, dus bij mij mag je die vreugde ervaren - ik bevrijd als het ware jouw stem en geef je toestemming om geweldig te zijn! Yeah, yeah, yeah!

Wat vind je het leukste aan lesgeven?
Wat is het fijn om jou en jouw muzikale wereld te ontmoeten en je daar in te kunnen begeleiden naar een heerlijke muzikale succeservaring! En wat ook fijn is, ik kan gewoon op de fiets vanuit Hoofddorp naar Pier K!

Wat doe je naast het lesgeven bij C.?
Ik werk in het theater (in het verleden onder andere in musicals als Cats en Les Misérables) en maak cd‘s met eigen liedjes, sta al ruim 25 jaar jaarlijks in het theater van C. en op het Meerjazzfestival en nu ook in het poppodium met mijn popband! Daarnaast geef ik ook les in Utrecht op het conservatorium én geef ik meditatie concerten...

Neem ook eens een kijkje op mijn websites: www.dezanger.nl en www.zenmetden.nl

Cursussen van deze docent

Zang

Zang

Zing jij onder de douche de sterren van de hemel? Dan is het tijd voor de volgende stap. De zangles gaat beginnen. Kom, doe mee!

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media