Terug
Tekenen & schilderen basis

Tekenen & schilderen basis

Een goed begin is het halve werk. Het halve kunstwerk, wel te verstaan. Kom, we gaan beginnen!
Proefles aanvragen
18-99 jaar 15 lessen

Iedereen kan leren tekenen en schilderen. Jij dus ook! In deze basiscursus leer je anders te kijken. Ineens zie je lijnen en vormen, licht en donker, kleur en contrast. Je maakt kennis met allerlei materialen, zoals potlood, houtskool, pastelkrijt, inkt, acrylverf en diverse soorten papier. Ook leer je van alles over kleuren: mengen, warme en koude kleuren, kleurcontrast en verzadiging. Je experimenteert en doet ervaring op met diverse schildertechnieken. Zo ontwikkel je vaardigheden om je werk meer te laten spreken.

De cursus stimuleert je creativiteit en beeldende ontwikkeling. Je leert van inspirerende voorbeelden uit de kunstgeschiedenis. En natuurlijk door het werk van je medecursisten.

Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, iedereen is welkom bij deze cursus. De materialen voor deze cursus zijn bij de cursusprijs inbegrepen.

16 januari tot 22 mei 2023

maandag
19:30 - 21:30
C. Hoofddorp  
Deze cursus is zó leuk dat er geen plekken meer over zijn!
Jonger dan 21 jaar
€ 194,50
21 jaar of ouder
€ 235,00

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan culturele activiteiten, dan is het via Stichting Leergeld, Het Jeugdcultuurfonds of Haarlemmermeer doet mee wellicht wel mogelijk om een cursus te volgen. Ben je op 1 augustus voorafgaand aan het cursusseizoen niet ouder dan 27 jaar én volg je een voltijdse MBO-, HBO- of WO-opleiding? Maak dan gebruik van onze studentenkorting van 25% op alle cursussen. Meer informatie.

Het laatste nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media