Terug
Muziek voor Peuters 2 en 3 jaar

Muziek voor Peuters 2 en 3 jaar

Het is weer tijd om samen muziek te maken. Doe je mee?
Proefles aanvragen
2-3 jaar 10 lessen

Peuters zijn natuurlijk een en al nieuwsgierigheid en beweeglijkheid. Wat is er dan leuker om samen met papa of mama op een muzikale ontdekkingstocht te gaan? Tijdens de lessen zingen jullie bekende liedjes en leren jullie nieuwe liedjes. En het leuke is, dat je die liedjes thuis ook met je kindje kunt zingen. De kinderen krijgen alle ruimte om te bewegen op de muziek en om zelf muziek te maken. Alle oefeningen en materialen zijn afgestemd op het ontwikkelingsniveau van peuters. Een ideale boost voor de creativiteit en muzikaliteit van je kindje, dus. Muziek met peuters is niet alleen superleuk, het is ook leerzaam!

De cursus bestaat uit tien lessen. We starten op verschillende momenten in het jaar, maar het is ook mogelijk om in te stromen als de cursus al begonnen is. Dan verrekenen we de prijs met het aantal lessen dat je gaat volgen. Ook opa’s en oma’s zijn van harte welkom om de lessen met hun kleinkind te volgen.

Deze cursus is onderdeel van het aanbod kids 0-6 jaar.

Docent(en): Deborah de Liever

10 april tot 26 juni 2024

woensdag
10.45 - 11.30
C. Nieuw-Vennep
Jonger dan 21 jaar (2 tot 3 jaar)

€ 110,50

Inschrijven

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan culturele activiteiten, dan is het via Stichting Leergeld, Het Jeugdcultuurfonds of Haarlemmermeer doet mee wellicht wel mogelijk om een cursus te volgen. Ben je op 1 augustus voorafgaand aan het cursusseizoen niet ouder dan 27 jaar én volg je een voltijdse MBO-, HBO- of WO-opleiding? Maak dan gebruik van onze studentenkorting van 25% op alle cursussen. Meer informatie.

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media