Cursussen voor kids en jongeren

Volg professionele danslessen bij de Balletschool

De Balletschool Haarlemmermeer van C. biedt professionele danslessen aan voor iedereen van jong tot oud. Van kleine kinderen die hun eerste stapjes willen zetten in de wereld van de dans, tot volwassenen die hun leven lang al dansen.. Iedereen is welkom, als je maar van dansen houdt!

Ontdek de Balletschool van Cpunt
Volg professionele danslessen bij de Balletschool

Leer muziek maken op de Muziekschool

Van leren gitaarspelen tot zingen in koor of spelen in een band. Ook daarvoor kom je naar C.! Onze muziekschool biedt ook voor kinderen keuze uit ruim 25 instrumenten. En natuurlijk is je stem ook een instrument. 

Weet je nog niet welk instrument bij je past? Volg dan een proefles of doe mee met de cursus ‘Ontdek je instrument' speciaal voor kids. Maak kennis met verschillende instrumenten en probeer ze allemaal uit!  

Meer over de muziekschool van Cpunt
Leer muziek maken op de Muziekschool

Ieder kind is een kunstenaar bij de KinderKunstAcademie

In onze mooie ateliers leren kinderen de fijne kneepjes van het vak. Je tekent, schildert, boetseert, glazeert, maakt animatie- en stop motion filmpjes, leert podcasts maken en nog veel meer. Je werkt met leeftijdsgenoten, op je eigen niveau. Je krijgt les van kunstenaars die je op een andere manier leren kijken. We gaan dingen doen die je niet voor mogelijk houdt!

Bekijk de KinderKunstAcademie
Ieder kind is een kunstenaar bij de KinderKunstAcademie

Geef je creativiteit de ruimte in het Jongerenatelier

Zoek jij een plek om lekker creatief te zijn? Dan is het Jongerenatelier echt iets voor jou! Je werkt tussen leeftijdsgenoten in een fijne inspirerende omgeving aan verschillende opdrachten en vrij werk. De begeleiding is in handen van kunstenaars die de opdrachten geven, maar ook naar jou luisteren én je uitdagen het beste uit jezelf te halen.

Bekijk de cursussen van het Jongerenatelier
Geef je creativiteit de ruimte in het Jongerenatelier

Sluit je aan bij de JeugdTheaterSchool

Houd jij van dansen, zingen en acteren? En is het jouw droom om op het podium te staan? Kom dan naar de JeugdTheaterSchool van C.! Wij bieden musical- en theaterlessen voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Voor iedereen bieden we een passend programma binnen een duidelijke leerlijn.  

Ontdek de JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer
Sluit je aan bij de JeugdTheaterSchool

Speciaal voor de allerkleinsten

Kom mee op creatieve ontdekkingstocht naar wat je kleintje aanspreekt terwijl ze leren door te spelen, te bewegen, te luisteren, te ontdekken en te imiteren. 

C. heeft de leukste creatieve en muzikale cursussen voor baby's, dreumesen, peuters en kleuters. Plezier staat voorop en de aangeboren nieuwsgierigheid van kinderen wordt volop aangemoedigd.

Bekijk alle cursussen voor 0-6 jaar
Speciaal voor de allerkleinsten

De basis voor een goede creatieve ontwikkeling

In onze cursussen leggen kinderen tussen 0 en 6 jaar een belangrijk fundament voor hun creatieve ontwikkeling. Samen met ouders of verzorgers kunnen kinderen kennismaken met muziek, dans en beeldende kunst. Alles is hierbij gericht op verkennen en ontdekken. 

De docenten stimuleren de aangeboren nieuwsgierigheid en creativiteit op het ontwikkelingsniveau en leeftijd van het kind. Daarom is het onderscheid tussen baby, dreumes, peuter en kleuter in ons aanbod zo belangrijk. 

De meeste cursussen voor kinderen van 0 t/m 3 jaar zijn op het gebied van muziek en dans. Deze volgen kinderen samen met hun ouders of verzorgers. De peuter- en kleutermix cursussen combineren verschillende disciplines. Aan de hand van een aansprekend thema wordt toegewerkt naar de laatste les waar alles samenkomt. 

Kleuters dansen, spelen kleutertheater, zingen en acteren in een musicalklas, ontdekken hun favoriete muziekinstrument of hebben hun eerste speelse lessen op piano, viool of gitaar. Het aanbod voor de allerkleinste bezoekers is een levendige, goed bezochte springplank naar het aansluitende, meer gespecialiseerde en verdiepende aanbod van C. voor oudere kinderen. 

Cursussen voor kinderen van 7-12 jaar

Ook voor kinderen van 7 jaar t/m 12 jaar heeft C. de leukste cursussen binnen alle kunstdisciplines. Kom muziek maken, krijg les van kunstenaars in onze mooie ateliers of ga het podium op en volg dans-, theater- of musicallessen. Bijna alles is mogelijk bij C.

Bekijk alle cursussen voor 7-12 jaar
Cursussen voor kinderen van 7-12 jaar

Cursussen voor kinderen vanaf 13 jaar

C. is ook voor tieners, jongeren en jongvolwassen de plek voor ontspanning, creatieve ontplooien en ontwikkeling op het gebied van beeldende kunst, muziek, dans of drama. 

 

Bekijk alle cursussen voor kinderen vanaf 13 jaar
Cursussen voor kinderen vanaf 13 jaar

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media