Cursussen voor mensen met een beperking

Keramiek Extra

We gaan werken met klei. De belangrijkste vraag is: wat wil je maken? Een schaaltje, een kopje, of een gaaf dier? Met een beetje hulp van de vrijwilligers is van alles mogelijk. Als de klei de vorm heeft die jij wil, dan gaan we glazuren. Met zo’n extra laagje wordt het pas echt een mooi kunstwerk. Of je nu voor de eerste keer werkt met keramiek of al wat vaker iets gemaakt hebt, je bent van harte welkom!

Lees meer over Keramiek Extra
Keramiek Extra

De Beste Band

Muziek, daar houdt iedereen van toch? Daarom hebben we De Beste Band opgericht. De Beste Band is een gezellige band speciaal voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking. In deze band bieden we op een aangepaste manier muziek aan, zodat iedereen mee kan doen. Op deze manier is een verstandelijke beperking voor de Beste Band helemaal geen beperking!

Lees meer over De Beste Band
De Beste Band

Het Proefatelier

Word jij ook zo blij van tekenen, schilderen, kleien, theater of dansen? Dan is het Proefatelier een leuke manier om kennis te maken met al deze vormen. In acht lessen ontdek je beeldende kunst en theater. Aan de hand van een thema ga je spelenderwijs aan het werk. Je creaties mag je aan het einde van de reeks mee naar huis nemen.

De cursus is speciaal voor jongeren (10-25 jaar) met een beperking, met een sociaal-emotionele leeftijd van 10-16 jaar. Bijvoorbeeld met het syndroom van Down, jongeren met een tragere informatieverwerking, een autismespectrumstoornis of licht verstandelijke beperking.

Lees meer over Het Proefatelier
Het Proefatelier

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media