Werken en studeren in de bibliotheek

Reserveer jouw werk- of studeerplek

Iedereen kan gebruik maken van de werk- en studeerplekken, zowel leden als niet-leden. Je hebt vrij toegang tot internet, en de mogelijkheid om te  printen, scannen en kopiëren. Natuurlijk is er gratis wifi en stroom voor je telefoon. Reserveer jouw plek via onderstaande knop. 

Reserveren
Reserveer jouw werk- of studeerplek

Computers

Je kunt je eigen laptop meenemen of gebruik maken van de aanwezige PC's. 

Toegang tot een wereld aan informatie

In de bibliotheek werken of studeren is een mooie je onbeperkt toegang tot allerlei handige sites en databanken, Van Dale woordenboeken, Literom en de Uittrekselbank. Uiteraard heeft de bibliotheek ook een schat aan informatieve boeken op de planken staan. Zoek en vind wat je nodig hebt in de catalogus.

Koffie en thee

Tussen alle concentratie door kun je genieten van een heerlijk kopje koffie of thee. In alle vestigingen vind je koffieautomaten in het nieuwscafé of bij de leestafel. Op de locatie Cpunt Bibliotheek Hoofddorp Centrum is er ook een koffie automaat te vinden op de tweede etage. Een kopje koffie kost €1,75 en is te betalen met je pasje.  

Cursussen geven in de bibliotheek

Voor zakelijke bijeenkomsten beschikt de vestiging Cpunt Bibliotheek Hoofddorp Centrum over vergaderzalen met ruimte voor 25 personen. De vergaderzalen zijn voorzien van touchscreen, beamer en computer. Dus ook geschikt om cursussen en trainingen te geven. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media