Terug

Legally Blonde

Tickets
Legally Blonde

Legally Blonde

Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer

Musicalproductiegroep 18-25 jaar
Tickets
Kinder en familie Theater Musical/Show
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

De JTS musicalproductiegroep 18-25 is terug! Na de succesvolle producties van de musicals Rent en Company, brengen ze dit jaar de hit musical Legally Blonde naar Cpunt.

Legally Blonde is een bruisende en komische musical gebaseerd op de geliefde film. Het verhaal draait om Elle Woods, een blondine met een voorliefde voor roze en designerkleding. Haar wereld wordt op zijn kop gezet als ze gedumpt wordt door haar vriendje. Ze besluit zichzelf te bewijzen en meldt zich aan bij Harvard Law School om hem terug te winnen.

Met doorzettingsvermogen, intelligentie en een flinke dosis positiviteit laat Elle zien dat ze veel meer is dan haar uiterlijk doet vermoeden. Ze trotseert vooroordelen, terwijl ze nieuwe vriendschappen sluit en ontdekt waar het echt om draait in de wereld van wetgeving. Met aanstekelijke muziek en een cast vol energie en talent, is "Legally Blonde" een hartverwarmende viering van individualiteit en zelfvertrouwen die het publiek keer op keer inspireert.

Mis deze kans niet om de avonturen van Elle Woods en haar vrienden op het toneel te beleven.


Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer bij Cpunt biedt musical- en theaterlessen voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen. De cursisten uit de productieklassen hebben een jaar lang gewerkt aan een voorstelling die ze spelen op de planken van ons theater. Houd onze website in de gaten als je ook auditie wil doen.

48056
48057

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media