0-8 jaar

Baby's

Samen een boekje lezen, plaatjes aanwijzen en het vertellen van verhaaltjes versterkt de band met je baby. Kinderen die als baby zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Je kan dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen!

Baby’s houden van boeken!
Om zo vroeg mogelijk te beginnen met lezen, krijg je van de Bibliotheek Haarlemmermeer het BoekStartkoffertje cadeau met daarin twee boekjes. Vanuit de gemeente ontvang je hiervoor een speciale waardebon als je baby ongeveer 3 maanden oud is. Neem de bon mee naar de Bibliotheek Haarlemmermeer, sluit een gratis lidmaatschap af voor baby’s tot 18 maanden en ontvang het gratis koffertje!

Lees meer over BoekStart
Baby's

Peuters en kleuters

Verken samen met je peuter of kleuter de wereld om je heen met leuke boekjes. Zo gaat je kind herkennen dat dingen uit het boek te maken hebben met de échte wereld. Ontdek bijvoorbeeld onze leuke (digitale) prentenboeken! 

Tot en met 8 jaar

Bij de Bibliotheek Haarlemmermeer vind je een boek om lekker bij weg te dromen, een spannend verhaal op jouw leesniveau of informatie voor een schoolopdracht of spreekbeurt. 

Zoek de leukste jeugdboeken
Tot en met 8 jaar

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media