44969
44972

Ontdek onze activiteiten voor kids

Het nieuwe aanbod van C. voor seizoen 2023-2024 is bekend! Voor kids is er veel te beleven. Van kindervoorstellingen in het theater tot de leukste cursussen, en van knutselactiviteiten tot voorleesmiddagen in de bieb. Ontdek het zelf!

Cursussen

Bij C. kunnen kids cursussen volgen binnen alle kunstdisciplines! Leer een muziekinstrument bespelen, ga het podium op en volg dans-, theater- of musicallessen of krijg les van kunstenaars in onze mooie ateliers. C. is de plek voor ontspanning, creatieve ontplooiing en ontwikkeling op het gebied van beeldende kunst, muziek, zang, dans, fotografie & media en theater & musical. Zelfs al voor de allerkleinsten! 

Bekijk hier alle cursussen voor kids
Cursussen

Theater

In het theater zijn voorstellingen te bezoeken voor alle leeftijden. Kom bijvoorbeeld meezingen en dansen bij Juf Roos, ga mee op avontuur met Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand of laat je betoveren door dé sprookjesmusical Rapunzel! Ook is er dit jaar natuurlijk weer het Peuterfestival voor de allerkleinsten.

Bekijk hier alle voorstellingen voor kids
Theater

Bibliotheek

In de bibliotheek is genoeg te beleven voor kids. Zo wordt elke woensdagmiddag voorgelezen, zijn er BabyBieb bijeenkomsten en kunnen kids creatief aan de slag in het Kids Crea Café.

Bekijk hier alle activiteiten in de bieb
Bibliotheek

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media