Terug

Gepubliceerd: woensdag 08 maart 2023

Zelfstandig stemmen voor mensen met een visuele beperking

Op 15 maart mag er weer gestemd worden. Ook dit jaar opent C. de deuren als stembureau. Deze keer besteden wij extra aandacht aan zelfstandig stemmen voor blinden en slechtzienden.

Zelfstandig stemmen voor mensen met een visuele beperking

Heb je of ken je iemand met een visuele beperking? Stem dan op 15 maart bij C. in Hoofddorp. Stemmen doe je deze dag met behulp van een stemmal en een soundbox. Er zijn bij C. ook geleidelijnen aanwezig en extra bureaumedewerkers ter ondersteuning.

Het stembureau is in de passage van C. aan het Raadhuisplein in Hoofddorp. Voor wie niet zelfstandig naar het stembureau kan komen, kan vervoer worden geregeld. Aanvragen kan via de gemeente tot uiterlijk vrijdag 3 maart via het nummer 0900 1852.
 

Op 15 maart ben je ook van harte welkom bij ons Oogcafé van 13.00 tot 16.00 uur. Het Oogcafé van C. is een maandelijkse ontmoetingsplek voor blinden en slechtzienden. Iedereen met vragen rondom een visuele beperking, die graag informatie ontvangt over nieuwe ontwikkelingen of vragen heeft over voorzieningen of ervaringen van anderen, is welkom. 

Het Oogcafé is elke derde woensdag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur. Op 15 maart opent het Oogcafé eenmalig om 13.00 uur de deuren. Interesse of vragen? Mail naar roos.de.vries@cpunt.nl.

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media