Terug

Gepubliceerd: woensdag 18 januari 2023

Morgenavond start verkoop voorstelling Jay Francis

Wie ben ik? Wie zijn wij? Komt het nog goed? Of is het al goed? Het lijkt alsof we niet meer weten wie we zijn... En ik? Ook ik ben in de war en wát een timing want onze wereldleiders zijn ook in de war.

Donderdag 19 januari om 19:00 uur start de verkoop van de voorstelling 'In De War' van Jay Francis. 

Morgenavond start verkoop voorstelling Jay Francis

Comedian Tisjeboy Jay voortaan Jay Francis
De kogel is door de kerk: de Nederlandse comedian Tisjeboy Jay (29) zal voortaan niet meer optreden onder die naam maar onder zijn geboortenaam “Jay Francis.”

Artiestennaam
Tisjeboy Jay heet voluit Jay Franics maar besloot zijn carrière te starten onder de alias Tisjeboy Jay. “De afgelopen periode heb ik gemerkt dat het alter-ego mijn echte identiteit begon over te nemen, ik vond dat het tijd was om terug te keren naar mezelf. Het is tijd voor een volgende stap.” aldus de comedian.

In De War
Francis kondigt gelijktijdig een nieuwe tour aan in meer dan 45 steden, 

Bekijk de voorstellingen van Jay Francis

mét bijpassende naam: “In De War”. “Wie ben ik? Wie zijn wij? Ik ben een beetje in de war en wat een timing want onze wereldleiders zijn ook in war. Tijdens de nieuwe tour mogen bezoekers meer Jay en minder Tisjeboy verwachten.” aldus de comedian.

Carrière
Francis begon in 2019 aan zijn carriere als comedian nadat hij enige bekendheid had vergaard met zijn filmpjes ophet internet. Onder de vleugels van cabaretier Roué Verveer mocht hij optreden in Comedy Club Toomler te Amsterdam waarna zijn carriere een vlucht nam. Drie jaar, vele uitverkochte theatershows, deelname aan De Verraders (RTL-4), miljoenen views later stond Francis in 2022 in een uitverkocht Ziggo Dome.

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media