Terug

Gepubliceerd: maandag 07 augustus 2023

Ontdek ons complete aanbod op 3 september

Op zondag 3 september vieren we de start van ons nieuwe culturele seizoen met een gezellige dag vol livemuziek, theater, foodtrucks, proeflessen, workshops, presentaties, pubquizzen met prijzen en nog veel meer.

Alle deuren gaan wagenwijd open zodat jij kan kennismaken met alles wat C. te bieden heeft.

  • In de ochtend vanaf 09.00 uur tot 12.00 uur zijn er proeflessen voor de allerkleinsten, zoals kleuterballet en muziek voor peuters. Let op, hiervoor moet je je aanmelden!
  • Vanaf 12.00 uur start het programma voor alle leeftijden. Probeer een muziekinstrument, bekijk de vele optredens, doe mee met de pubquiz of ga mee met de rondleiding.
  • Wil jij een sneak peek van ons nieuwe seizoen? Om 19.45 uur start de grote preview in ons theater, gepresenteerd door cabaretier Kees van Amstel!
Ontdek ons complete aanbod op 3 september

Workshops en proeflessen

Loop binnen bij het kunstencentrum en probeer één van de vele instrumenten, maak iets moois in onze ateliers, dans erop los of volg een theater- of musicalworkshop. Er is voor ieder wat wils! 

Van 09.30 - 12.00 uur staat C. in het teken van onze jongste bezoekers. Volg lesjes zoals muziek voor baby's, dreumesen en peuters, kleuter- of peuterdans, musical of ballet. Ook het kinderatelier is open in de ochtend. Meld je aan voor de lesjes voor de allerkleinsten, zodat je verzekerd bent van een plekje. 

Vanaf 12.00 uur starten de proeflessen en workshops voor kinderen, jongeren en volwassenen. Wat kom jij uitproberen?

Voor een aantal workshops moet je je aanmelden
Workshops en proeflessen

Voorstellingen en optredens

Wil jij alvast een sneak peek van al het moois wat er komend seizoen op het programma staat bij C.? Dan is de preview om 19.45 uur wat voor jou, gepresenteerd door cabaretier Kees van Amstel! Zo kun jij als eerste proeven van wat er komen gaat.

Speciaal voor kinderen is om 13.30 uur de voorstelling Roodkapje van Het Kleine Theater te zien.

Natuurlijk kun je ook gratis de hele dag genieten van heerlijke (live)muziek op diverse plekken in het pand. Op het programma staan o.a. The Purple Squad, The Pilots, The Groovy Bunch, De Lieverds, het Seniorenkoor en dj's Mr. en Mrs. Koot. Bekijk ook optredens van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer en De Balletschool Haarlemmermeer.

Koop je tickets voor de Preview of Roodkapje
Voorstellingen en optredens

Workshop van Kevin Hassing

Misschien ken je zijn stem. Kevin spreekt o.a. Dave in Alvinnn and the Chipmunks in, Jay in De Lego Ninjago Film, Hippe Smurf in de Smurfen en Peter B. Parker in de nieuwe Spidermanfilm. Of misschien heb je zijn boeken gelezen. Tweevoudig Kinderjury-winnaar Kevin Hassing is de auteur van de Mus en kapitein Kwaadbaard-serie. 

Hoe is het om stemacteur te zijn? Hoe komt een boek tot stand? En wat zijn goeie tips voor bij het voorlezen? Tijdens de workshop krijg je antwoord op al deze vragen. Ook speelt Kevin een quiz waarbij je een gesigneerd boek kunt winnen. Iedere deelnemer krijgt een gesigneerde boekenlegger en natuurlijk kun je op de foto.

Meld je aan voor de workshop en meet & greet
Workshop van Kevin Hassing

Rondleidingen

Altijd al benieuwd geweest wat er allemaal achter de schermen van C. gebeurt? We nemen je graag mee tijdens onze backstage rondleidingen in het poppodium, theater, galerie, kunstencentrum en de bibliotheek! 

Meld je aan voor de rondleidingen
Rondleidingen

Erfgoedexpositie met presentatie van Boer Bos

In de galerie kun je kijken naar de erfgoedexpositie Accessen tot Erfgoed. Een groeiende expositie over circulair maken en transformatie op het Fort bij Aalsmeer. 

Om 13.30 uur wordt deze expositie feestelijk geopend door wethouder cultuur Marja Ruigrok. Je bent welkom.

Om 14.00 en 16.00 uur geven Paul Bos en Jantine Hos een presentatie om je meer te vertellen over de expositie. 

Meld je aan voor de presentatie
Erfgoedexpositie met presentatie van Boer Bos

En nog veel meer!

Zin om te quizzen? In de foyer van het theater kun je meedoen aan de pubquiz, waarbij je te gekke prijzen kunt winnen! Of kom luisteren naar mooie verhalen van de Verteltante of één van de voorleeskampioenen van Haarlemmermeer. Laat je schminken of ga los in de silent skippybal disco!

Aan een hapje en een drankje is natuurlijk ook gedacht. Loop langs één van de foodtrucks om een versnapering te halen.

En nog veel meer!

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media