Terug

Gepubliceerd: dinsdag 10 oktober 2023

Lees, beleef en feest mee tijdens de Kinderboekenweek in Cpunt!

Deze week is er weer veel te beleven in Cpunt, want het is Kinderboekenweek! We hebben veel leuke activiteiten gepland met het thema 'Bij mij thuis'. Thuis in alle vormen, want iedereen heeft een ander thuis. Wat maakt jouw huis een thuis? 

Bij C. wordt de Kinderboekenweek groots gevierd met allerlei leuke kinderactiviteiten. Van vertelvoorstellingen tot het grote Kinderboekenfeest 2023 op 15 oktober. Ook dit jaar is er weer een heel bijzonder Kinderboekenweek Journaal

In 8 afleveringen doen we verslag van de Kinderboekenweek vanuit C. Je ziet onze nieuwe jeugdreporter Polleke op bezoek bij verschillende huizen in Haarlemmermeer. Ook spreken we kinderboekenschrijvers Charlotte Dematons, Pieter Koolwijk en Martine Letterie die je allemaal kunt ontmoeten op het Kinderboekenfeest!

 

Kom jij ook?

Lees, beleef en feest mee tijdens de Kinderboekenweek in Cpunt!

Vertelvoorstelling

Bezoek last-minute de vertelvoorstelling van meesterverteller Bastiaan de Zwitser op dinsdag 10 oktober om 15.00 uur.

Bastiaan wil spannend nieuws met je delen…. hij heeft kabouters in huis! Dat is niet alleen heel bijzonder, maar ook gevaarlijk. Er kan van alles misgaan met kabouters. De vertelvoorstelling is voor jong en oud en gaat over huishouden, huiszegen en verbeelding. Vanaf 6 jaar. 

  • Locatie: Bibliotheek Floriande.

Het Kinderboekenweekjournaal

Ook dit jaar is er weer een geweldig Kinderboekenweek Journaal voor alle kinderen van Haarlemmermeer! 

In 8 afleveringen doen we verslag van de Kinderboekenweek vanuit Cpunt. Je ziet onze nieuwe jeugdreporter Polleke op bezoek bij verschillende huizen in Haarlemmermeer.  Ook spreken we kinderboekenschrijvers Charlotte Dematons, Pieter Koolwijk en Martine Letterie die je op het Kinderboekenfeest kunt ontmoeten. 

Swaentje, Peter en Daan zetten ook dit jaar weer alles op alles om verslag te doen van de Kinderboekenweek en voorbereidingen te treffen voor het Kinderboekenfeest op 15 oktober, maar technicus Willem heeft heel andere plannen. Hij wil het journaal en ook de Kinderboekenweek… annuleren! Komt alles nog goed?

Klik hier voor de afleveringen. 

Het Kinderboekenfeest

Zondag 15 oktober om 13.00 uur start het Kinderboekenfeest als afsluiting van de Kinderboekenweek. Tijdens dit jaarlijkse feest staat alles in het teken van lezen én 'Bij mij thuis'. Het is een middag bomvol activiteiten. Wouter de Jong, bekend van het boek 'Superkrachten voor je hoofd: MINDGYM voor Kids', geeft een heus kindercollege. Ook kun je jouw favoriete kinderboekenschrijvers Pieter Koolwijk, Charlotte Dematons en Martine Letterie ontmoeten én andere kunstworkshops volgen. Kom thuis en doe mee.

Bezoek de agenda om te zien wat er nog meer op de planning staat en om alvast je ticket te kopen en 2 workshops uit te kiezen!

Het Kinderboekenfeest

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media