Terug

Gepubliceerd: maandag 10 juli 2023

Het Proefatelier voor kids en jongeren met een beperking

Speciaal voor kinderen en jongeren met een beperking is het Proefatelier ontwikkeld. Ga aan de slag met verschillende kunstvormen en ontdek waar jij blij van wordt!

Het Proefatelier voor kids en jongeren met een beperking

Bij Het Proefatelier maak je op een speelse en leuke manier kennis met verschillende kunstvormen. In tien lessen ontdek je samen met de docent waar jij blij van wordt. Je gaat aan de slag met tekenen, schilderen, zeefdruk, keramiek, theater en spel. Tijdens de laatste les mag je aan je ouders/verzorgers laten zien wat je hebt meegemaakt en waar je trots op bent.

De lessen zijn voor beginnende creatievelingen, maar ook met meer ervaring kan je meedoen. 

De cursus is speciaal voor kinderen en jongeren met een beperking van rond de 10-21 jaar en zij die zich daartoe voelen. 

Het Proefatelier richt zich op kinderen met het syndroom van Down, een autismespectrumstoornis of licht verstandelijke beperking. Naast de docent is extra begeleiding aanwezig voor optimale ondersteuning tijdens de cursus. De groepsgrootte is verkleind naar maximaal 8 deelnemers. Voorafgaand aan de cursus is er een telefonische intake, om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de behoeftes van de deelnemer.

Op vrijdag 6 oktober van 15.30 - 17.00 uur start weer een nieuw Proefatelier van 10 lessen in Hoofddorp. Wil je eerst uitproberen of het wat voor je is? Kom kennismaken met het Proefatelier tijdens een eenmalige workshop op vrijdag 22 september van 15.30 - 17.00 uur. 

Meer info en inschrijven

Cursussen voor volwassenen met een beperking

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media