Terug

Gepubliceerd: dinsdag 10 januari 2023

Het Cultuurgebouw, De Meerse, Duycker, Pier K, de Bibliotheek Haarlemmermeer en Podium voor Architectuur zijn vanaf nu samen Cpunt

C. (je spreekt het uit als Cee-punt) is meer dan een nieuwe naam, logo en huisstijl. C. staat voor een koerswijziging en een nieuwe, gezamenlijke stip op de horizon. Als C. werken we aan een intensieve samenwerking tussen onze verschillende disciplines. En verbinden we ons met de mensen, de organisaties en het onderwijs in Haarlemmermeer. We kijken dus voorbij de grenzen van de afzonderlijke culturele functies en zoeken naar onderlinge dwarsverbanden. Dankzij deze samenwerking biedt C. een bruisende, inspirerende en open omgeving voor kunst, cultuur, ontspanning en kennis. Iedereen in Haarlemmermeer is welkom bij C.

Het Cultuurgebouw, De Meerse, Duycker, Pier K, de Bibliotheek Haarlemmermeer en Podium voor Architectuur zijn vanaf nu samen Cpunt

De voordelen van Cpunt

Door de intensieve samenwerking tussen onze verschillende disciplines vinden er allerlei leuke kruisbestuivingen plaats. Een voorleesmiddag in de bieb met muziek erbij. Een toneelklas die een voorstelling geeft in het theater van C. Of een band van de muziekschool die optreedt op het poppodium. Door zo een gezamenlijk aanbod te maken, verrassen wij je graag met onze aantrekkelijke programmering.

Verschillende websites bekijken om te zien wat er op cultureel gebied te doen is? Die tijd is voorbij! Vanaf 10 januari vind je ons gehele programma overzichtelijk op cpunt.nl, onze nieuwe website.

Wat verandert er voor jou?

Onze producten en diensten worden nog aantrekkelijker, echter voor je gekochte tickets, abonnementen, cursussen etc. verandert niets. Je reeds gekochte tickets blijven geldig, je docent bij je cursus blijft hetzelfde en je blijft de vertrouwde gezichten tegenkomen. Wat er wél voor jou verandert is dat wij in de tweede week van januari ons totale aanbod overzichtelijk op de nieuwe website presenteren. Je hoeft dus niet meer op verschillende websites te kijken. 

Maak 't mee op 14 januari tijdens de feestelijke opening

Wij ontmoeten je graag in het nieuwe C. Of je nu een boek komt lenen, een cursus gaat volgen, of gewoon wilt zien hoe C. er van binnen uitziet. Kom gerust langs en maak het mee. En omdat we de lancering van C. niet ongemerkt voorbij willen laten gaan, nodigen wij je van harte uit voor onze feestelijke opening zaterdag 14 januari.

Op het programma staan onder andere de YouTubers Thomas en Richard, muziek van Inge Lamboo en VIVID en het Comedycafé. Verder talrijke activiteiten voor jong en oud! 

Bekijk het programma
Maak 't mee op 14 januari tijdens de feestelijke opening

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media