Terug

Gepubliceerd: donderdag 26 januari 2023

GEZOCHT: Nieuwe artist in residence

C. zoekt een artist in residence! Ben jij beeldend kunstenaar of ontwerper (bijvoorbeeld schilder, beeldhouwer, fotograaf of modeontwerper) en wil jij je verder professionaliseren? Word onze nieuwe artist in residence en ontvang een op maat gemaakte studiebeurs ter waarde van €5000!

GEZOCHT: Nieuwe artist in residence

Onze zoektocht is gestart! Met het Artist in Residence project willen wij kunstenaars en ontwerpers de mogelijkheid bieden zich verder te professionaliseren. 

Geselecteerden krijgen een persoonlijk ontwikkeltraject. Dit traject stemmen we af op de persoonlijke doelen van de kandidaat en bestaat uit wekelijkse coaching, het volgen van masterclasses, workshops én meer.

Na het afronden van het studietraject treed onze artist naar buiten in de gehele polder namens C. De ideale manier om nog meer ervaring op te doen, naam te maken en nieuwe kennis in de praktijk te brengen.  

Interesse? Stuur voor 31 maart 2023 je portfolio op. Een commissie, bestaande uit programmeurs en professionals uit het werkveld, maakt op basis van de inzendingen een voorselectie.

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media