Terug

Gepubliceerd: woensdag 13 maart 2024

De Boekenweek komt eraan: 16 t/m 24 maart

De Boekenweek is het bekendste jaarlijkse boekenfeest in bibliotheken en boekhandels. In 2024 vindt de Boekenweek plaats van zaterdag 16 maart tot en met zondag 24 maart met dit keer als thema 'Bij ons in de familie'. 

Tijdens de Boekenweek hoort alle familie erbij; een kleine familie thuis, een familie in een ver land of je ‘chosen family’! Wij brengen graag families dichter bij elkaar.

De Boekenweek komt eraan: 16 t/m 24 maart

Gratis kaartje sturen

Wie uit jouw familie wil je blij maken met een kaartje? Kom naar bibliotheek Hoofddorp Centrum, schrijf een kaartje naar een dierbare, stop hem in de speciale brievenbus en wij zorgen voor verzending!

Gratis kaartje sturen

Lezing Jaap Robben

Kom 14 maart om 20.30 uur luisteren naar de lezing van Jaap Robben. Robben schrijft niet specifiek voor een leeftijd, maar voor iedereen in het bijzonder. Zijn meest recente roman Schemerleven (2022) werd overladen met goede recensies. Het gebeurde vaak in Nederland tussen 1950 en 1980: overleden ongedoopte kinderen werden direct na de bevalling bij de moeder weggehaald en zomaar begraven. Deze trieste geschiedenis vormde de inspiratie voor Schemerleven. Robben wordt geïnterviewd door scenarioschrijver Lex Passchier (OogappelsDiepe gronden).

tickets
Lezing Jaap Robben

Boekenweekgeschenk en dichtbundel door de familie Chabot

Omdat het thema van deze Boekenweek ‘Bij ons in de familie’ is, is het Boekenweekgeschenk daarom geschreven door de grootste schrijversfamilie van Nederland: de familie Chabot. Naast het Boekenweekgeschenk is een thema-uitgave met gedichten over families samengesteld en geschreven door Bart Chabot.

meer lezen
Afbeelding: © Vincent Menzel

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media