Terug

Gepubliceerd: woensdag 01 maart 2023

De Boekenweek komt eraan: za 11 t/m zo 19 maart

De Boekenweek is het bekendste jaarlijkse boekenfeest in bibliotheken en boekhandels. Dit jaar vindt de Boekenweek plaats van zaterdag 11 maart tot en met zondag 19 maart. Lize Spit en Raoul de Jong zijn de Boekenweekauteurs van dit jaar.

Met het Boekenweekthema 'Ik ben alles' vieren we in 2023 de pluriformiteit van onze identiteit, een bijzonder actueel thema. Verzonken in een boek is je identiteit even grenzeloos als je inlevingsvermogen. Boeken helpen je identiteit te vormen en bij te schaven, ter discussie te stellen en te accepteren. Want je bent alles. Ook alles wat je leest. 

De Boekenweek komt eraan: za 11 t/m zo 19 maart

Workshop

In het kader van de Boekenweek organiseert de bibliotheek van C. op dinsdag 14 maart een bijzondere workshop: Kindertekeningen lezen en begrijpen. 

Wist je dat een kindertekening kan vertellen hoe een kind zich voelt? Met iedere tekening laat een kind onbewust iets van zichzelf zien. Leer alles over deze betekenisvolle beeldentaal in deze workshop van Michelle van Dijk.

Meer info en aanmelden

Boekenweektasje cadeau

Tijdens de Boekenweek van zaterdag 11 tot en met zondag 19 maart krijg je het leuke Boekenweektasje cadeau. Het tasje bevat het speciale Boekenweekgedicht: een poĂ«tische verdieping van het thema door een hedendaagse dichter. 

Vraag naar het tasje als je boeken komt lenen in de bieb. Let op: zolang de voorraad strekt. 

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media