Terug

Gepubliceerd: dinsdag 24 januari 2023

De Nationale Voorleesdagen 2023

Van woensdag 25 januari tot en met zaterdag 4 februari vinden de Nationale Voorleesdagen plaats. Een groot boekenfeest voor kinderen van 0 tot 6 jaar, want met voorlezen begint een leven lang leesplezier. Het Prentenboek van het Jaar is Maximiliaan Modderman geeft een feestje. Tijdens de Nationale Voorleesdagen worden diverse kinderactiviteiten georganiseerd in de bibliotheek.

De Nationale Voorleesdagen 2023

Activiteiten

We trappen de Nationale Voorleesdagen af met het Nationale Voorleesontbijt op 25 januari in de bibliotheek Hoofddorp Centrum. Luister naar de mooiste verhalen uit de Prentenboek Top 10, onder het genot van een lekker ontbijtje. Leuk voor kinderen vanaf 2 jaar.

Bezoek op 28 januari de leuke muziektheatervoorstelling ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’ in de bibliotheek in Nieuw-Vennep. Vanaf 2 jaar. Tickets kosten €3,-.

Wat is er leuker dan een voorleesfeestje? We gaan op 1 februari in de bibliotheek in Hoofddorp Floriande voorlezen, cakejes versieren met modder, zingen en sponstaartjes maken. Dat wordt een echt kliederfeestje! Vanaf 3 jaar.

Bekijk de activiteiten
34138

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media