Terug
Cultuur in je Rugzak

Cultuur in je Rugzak

Cultuur- en leescoördinatoren
Muziek Theater Beeldend Media & digitaal Voorstellingen Architectuur Leesbevordering Voor de leerkracht Primair onderwijs

Geef je culturele ontwikkeling een boost met Cultuur in je Rugzak. Drie keer per schooljaar draait het even niet alleen om de leerlingen maar ook om jezelf als cultuur- of leescoördinator. 

Ontdek de magie van taal met Joost van Kersbergen
Joost van Kersbergen is woordkunstenaar. Met wortels in Hiphop ontwikkelde hij zijn liefde voor het vertellen en overdragen van verhalen. Hij vertelt, rapt, maakt liedjes, doet spoken word performances en speelde onder andere op Oerol, de Parade en Lowlands. Op woensdagmiddag 10 januari komt hij naar Cpunt, speciaal voor leerkrachten. Ontdek zelf hoe leuk het is om met taal te spelen en dit over te brengen aan je klas!

  • Datum: woensdag 10 januari 2024 
  • Duur: 15.00-17.00 uur
  • Locatie: C. Hoofddorp

Beleef Shakespeare met Theatergroep Suburbia
Schrijver Tom Lanoye en regisseur Olivier Diepenhorst geven een nieuwe twist aan de meest beruchte tragedie van Shakespeare: MacBeth. Lees verder. 

  • Datum: donderdag 21 maart 2024 
  • Duur: 19.00-ca. 22.30 uur
  • Locatie: C. Hoofddorp

Wandel met fotograaf Loek van Vliet over de Geniedijk
Loek van Vliet bracht de Geniedijk in beeld. Hij leert je anders kijken naar de dijk en zijn omgeving met deze wandeling en fotografieworkshop-in-1. Meer info volgt.

  • Datum: woensdag 29 mei 2024 (óf 12 juni) 
  • Duur: 15.30-18.30 uur
  • Locatie: Geniedijk

Met Cultuur in je Rugzak beleef je drie keer per school­jaar een voorstelling, tentoonstelling, lezing, workshop of ander cultureel uitstapje. Daarbij krijg je bijvoorbeeld de kans om de makers te ontmoeten, een kijkje achter de schermen te nemen of kennis te maken met de specialisten van C. Taal, lezen en cultuur gaan hand in hand. Samen reflecteren we op wat we meegemaakt hebben, wisselen we ideeën uit en gaan we met een goedgevulde ‘rugzak’ terug naar school.

Laat je verleiden door een afwisselend programma vol inspiratie, informatie en uitwisseling en meld je direct aan. Er is plek voor maximaal 20 personen, dus schrijf je snel in want vol is vol.

Kosten
€25,- (excl. btw) zelfde prijs voor 1, 2 of 3x
CMK scholen kunnen dit uit hun CMK budget bekostigen.

Meld je aan

Educatiegegevens

Discipline Muziek, Theater, Beeldend, Media & digitaal, Voorstellingen, Architectuur, Leesbevordering
Doelgroep Primair onderwijs
Voor wie Voor de leerkracht

Waar en wanneer

Locatie Afhankelijk van het programma
Aantal bijeenkomsten 3 bijeenkomsten
Prijs € 25,00 excl btw p.p.

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media