Ontdek welk instrument bij je past

Kom muziek maken bij de Muziekschool van Cpunt

Van leren gitaarspelen tot zingen in koor of spelen in een band. Ook daarvoor kom je naar C.! 

Ontplooi je muzikale talent en krijg les van professionele docenten. Kom een proefles volgen en ontdek welk instrument bij jou past.

Bekijk alle muziekcursussen
Kom muziek maken bij de Muziekschool van Cpunt

Keuze uit ruim 25 instrumenten

Van piano tot accordeon, bij C. kun je op ruim 25 instrumenten muziekles volgen. En natuurlijk is je stem ook een instrument. 

Bijna al onze muzieklessen worden aangeboden in verschillende vormen. Zo kun je individuele, duo of groepslessen volgen. Er zit dit dus altijd wel iets tussen wat bij jou past! 

Keuze uit ruim 25 instrumenten

Volg een proefles of proefcursus

Weet je nog niet welk instrument bij jou past? Of vind je het moeilijk om een te keuze maken uit de vele opties? Kom dan een proefles of proefcursus volgen! 

Tijdens een proefles of proefcursus ervaar je hoe het is om muziekles te krijgen. Je leert thuis oefenen en je maakt kennis met je docent. Daarna kan jij bepalen of je doorgaat met het echte werk. 

Schrijf je in voor een proefcursus via de cursuspagina van het muziekinstrument van jouw keuze.

Bekijk alle muziekcursussen
Volg een proefles of proefcursus

Cursus 'Ontdek je instrument' speciaal voor kids

Wil je graag een instrument leren bespelen, maar weet je nog niet welk instrument je voorkeur heeft? Laten we samen op ontdekkingstocht gaan.

Tijdens de cursus ‘Ontdek je instrument’ maak je kennis met een heleboel instrumenten. Je mag het allemaal proberen. Hoe leuk is dat? 

Natuurlijk laten we je ook ontdekken hoe het is om te zingen door een echte microfoon. En om het feest helemaal compleet te maken: je gaat ook samen met andere kinderen muziek maken. Dikke pret!

Bekijk deze cursus
Cursus 'Ontdek je instrument' speciaal voor kids

Zing solo of in koor

Zing jij onder de douche de sterren van de hemel? Dan is het tijd voor de volgende stap: zangles!

Bij C. kun je terecht voor zangles in iedere stijl en op ieder niveau. Van musical- en operaliefhebbers tot stevige rockers, van koorzangers tot singer-songwriters, iedereen is welkom. Onze muziekdocenten kijken graag met jou naar jouw doelen.

Vind je het leuk om samen te zingen in een groep? Ook dan zit je goed bij C.! Er zijn allerlei mogelijkheden voor jong en oud. Of je nu van pop houdt of juist van klassiek, we hebben het allemaal in huis. 

Bekijk alle zangcursussen
Zing solo of in koor

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media