Echt even tijd voor jezelf

Even je hoofd leegmaken na een drukke werkdag en loskomen van de dagelijkse hectiek? Of heb je nu eindelijk vrije tijd om te schilderen, te fotograferen, een muziekinstrument te leren spelen of te dansen? 

Bij C. heb je echt even tijd voor jezelf met het volgen van een cursus binnen diverse kunstdisciplines. Dus pak jouw moment en geef je creativiteit de vrije ruimte. 

Bekijk al onze cursussen
15872

Beeldende Kunst

Iedereen is een kunstenaar! Zowel voor beginners als gevorderden bieden we leuke en leerzame cursussen op het gebied van beeldende kunst. Denk hierbij aan tekenen en schilderen, maar ook aan keramieken, beeldhouwen, zeefdrukken, Korean painting, boetseren, edelsmeden en nog veel meer.  

Bekijk alle cursussen Beeldende Kunst
Beeldende Kunst

Muziek en Zang

Iedereen houdt van muziek. Het is dan ook nooit te laat om een muziekinstrument te leren spelen. Bij C. heb je keuze uit meer dan 25 muziekinstrumenten. Daar hoort je stem natuurlijk ook bij. Vind je het leuk om samen te zingen in een groep? Ook dan zit je bij C. goed! Ontdek de mogelijkheden en ontplooi je muzikale talent. 

Bekijk alle Muziek- en Zangcursussen
Muziek en Zang

Fotografie en Media

Zowel voor de meer gevorderde hobbyfotograaf als beginners biedt C. fotografiecursussen. Leer je camera beter kennen en kom meer te weten over zaken als compositie, kader, standpunt en licht. Alles voor het schieten van het perfectie plaatje. 

Bij C. kun je ook leren fotoshoppen. Of kom naar de fotobespreekplaats als je niet uitgepraat raakt over foto's! Doe mee aan verschillende wedstrijden en ga mee op foto-excursie.

 

Bekijk alle Fotografie- en Mediacursussen
Fotografie en Media

Dans

Je bent nooit te oud om te beginnen met dansen. Het is goed voor lichaam en brein. Voor kinderen, jongeren, volwassenen en 65-plussers bieden wij diverse danscursussen. Denk aan klassiek ballet en flamenco, maar ook cursussen waarin dans, pilates, fitness en yoga worden gecombineerd. Hiermee heb je meteen een complete work-out!

Bekijk alle Danscursussen
Dans

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media