Baby's en peuters in de bibliotheek

Boekstart koffertje cadeau

Samen een boekje lezen, plaatjes aanwijzen en het vertellen van verhaaltjes versterkt de band met je baby. Kinderen die als baby zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Je kan dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen! Om zo vroeg mogelijk te beginnen met lezen, krijg je van ons het Boekstartkoffertje cadeau met daarin twee boekjes bij inschrijving (gratis). Ook voor peuters!

Kom langs bij één van onze vestigen
Boekstart koffertje cadeau

Babybieb - bijeenkomsten

Tijdens de bijeenkomsten in de Bibliotheek Hoofddorp-Centrale ontmoet je andere ouders met een baby. Dit is elke tweede vrijdag van de maand in Hoofddorp-Centrum. Er wordt voorgelezen en gezongen met de baby’s op schoot. Daarnaast kun je tips en ervaringen uitwisselen over boeken en voorlezen en het is ook nog eens heel gezellig. Kijk hier in de agenda.

Kijk hier in de agenda
Babybieb - bijeenkomsten

Voorlezen elke woensdagmiddag

Speciaal voor peuters en kleuters wordt er iedere woensdagmiddag voorgelezen in alle vestigingen van C. om 15:00 uur. Elke derde woensdag in de maand is er om 15:30 uur na het voorlezen een concertje in de Passage van C.

Tip: Op leesplein.nl vind je als ouder inspiratie over voorlezen en informatie over boeken voor peuters en kleuters!

Ga naar de agenda
Voorlezen elke woensdagmiddag

Tips op Boekstart

Je kunt al vroeg beginnen met voorlezen. Ontdek met je baby op schoot samen boekjes en vertel wat er te zien is. Niet alleen gezellig, maar ook heel goed voor de taalontwikkeling van je kind. Daar heeft je kind een leven lang profijt van. Zoek je tips over het voorlezen aan kinderen van nul tot vier jaar? Kijk dan eens op Boekstart.nl of download de Boekstart app.

 

download de app
Tips op Boekstart

Wat is Boekstart?

Voorlezen Erhan en Jozefie (3 maanden)

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media