Terug

Ver van je bed

Tickets
Ver van je bed

Ver van je bed

Annick Boer, Martijn Kardol e.a.

Tickets
Theater Musical/Show
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

De cabaretmusical is na jaren van afwezigheid weer terug in de Nederlandse theaters! Met Annick Boer, Martijn Kardol, Renée de Gruijl, Mitch Wolterink en Bart van Veldhoven. 
 

Wanneer de typische millennial Hannah en haar broers 100.000 euro krijgen nadat het milieubelastende familiebedrijf van hun ouders is verkocht kunnen ze hun geluk niet op. Maar dan komen ze erachter dat hun generatie voor nog veel grotere vraagstukken staat die niet zomaar met een zak geld op te lossen zijn. Ver van je bed is een mix van cabaret en musical met nieuwe muziek, die je op satirische wijze meeneemt langs de meest herkenbare uitdagingen van deze tijd! 

Een verhaal over uitdagingen die soms zo ver van je bed lijken dat het makkelijker is om ervoor weg te kijken, dan om ze aan te gaan. 

“Soms wanneer ik niet kan slapen denk ik aan een ander universum, miljoenen lichtjaren hiervandaan, waar op dit moment iemand net als ik met een soort James Webb-telescoop zit te kijken hoe wij deze planeet langzaam naar de afgrond helpen.”

“Oh, dat heb ik nooit.”

“Waar denk jij dan aan als je niet kunt slapen?”

“.. Patty Brard

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media