Terug

Theaterbolwerk PUNCH

Tickets
Theaterbolwerk PUNCH

Theaterbolwerk PUNCH

IN DE LIFT met Rian Gerritsen & Yazan Al-hakim

Tickets
Voorstellingen Toneel/Muziektheater
Theaterbolwerk PUNCH

Theaterbolwerk PUNCH

IN DE LIFT met Rian Gerritsen & Yazan Al-hakim

Tickets
Voorstellingen Toneel/Muziektheater
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

IN DE LIFT is een tragikomische voorstelling waarin de wereld van een ambitieuze zakenvrouw samenkomt met die van een gevluchte jongeman. 

Gaandeweg wordt duidelijk hoe ver ze van elkaar vandaan staan, maar direct óók hoeveel overeenkomsten zij hebben. Opgesloten in een benauwde ruimte zijn ze ongewild op elkaar aangewezen. 
IN DE LIFT werkt op de (on-)gemakkelijke lachspieren én stelt tegelijkertijd een maatschappelijke problematiek aan de kaak. Annemarie Wisses’ ‘well-made-plays’ die tragikomisch en invoelbaar zijn voor een breed publiek, zijn een enorm welkome aanvulling op het bestaande repertoire binnen de theaterteksten. Via een ogenschijnlijk zeer specifiek-typische situatie brengt Wisse universele en actuele thema’s aan het licht. 

PUNCH wil de toneelschrijver zichtbaar maken. Daarom stellen we de schrijver van IN DE LIFT Annemarie Wisse graag aan je voor, in het na-programma, aansluitend aan de voorstelling. Dit wordt geleid door Iris Slee, oprichter theaterbolwerk PUNCH. Zo kun je meer te weten komen over de totstandkoming van IN DE LIFT en PUNCH en is er een mogelijkheid vragen te stellen aan Annemarie en Iris. 
‘Annemarie Wisse (1970) onderzoekt in haar komedie ’In de lift' hoe vooroordelen de mens in hun greep houden. 

  • Cast: Rian Gerritsen & Yazan Al-hakim
  • Regie: Rogier in ’t Hout 
  • Schrijver: Annemarie Wisse
     

Nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media