Terug
Ten Years After

Ten Years After

Cricklewood Green Tour

Definitely Not To Be Missed!
Blues/Roots Pop/Rock Concerten
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Ten Years After zal zelfs in hun 56ste bestaansjaar niet stilzitten.

Na hun legendarische Woodstock-optreden in 1969, verwierven de pioniers van de Britse Blues Invasion internationale bekendheid en speelden ze in de loop van de decennia in enkele van 's werelds grootste zalen. Daarnaast brachten ze onlangs een geheel nieuw studioalbum uit. Nu, in hun huidige incarnatie, promoten ze hun nieuwste live-opname, getiteld "Naturally Live". Deze twaalf nummers getuigen van de pure tijdloosheid van het kwartet, bestaande uit stichtende leden Chick Churchill en Ric Lee, youngster Marcus Bonfanti en basmeester Colin Hodgkinson. Het is precies deze line-up die nu schittert op de "Cricklewood Green Tour".

Over Ten Years After:

Terwijl de veteranen meer dan een halve eeuw op de weg blijven vieren, krijgen klassiekers als 'Love Like A Man', 'Good Morning Little Schoolgirl', 'The Hobbit', 'One Of These Days' en 'Choo Choo Mama' hun live-behandeling, net als al lang bestaande fanfavorieten zoals 'Gonna Run', 'Nowhere To Run', 'I Say Yeah', 'Hear Me Calling', of ‘I'd Love To Change The World’, om nog maar te zwijgen van verschillende verrassingen en nummers van recentere uitgaven. 

Als onderdeel van de show zal Ten Years After ook hun baanbrekende album Cricklewood Green in zijn geheel spelen, om de 50ste verjaardag van de release te herdenken. Met hun jeugdige frisheid verstevigen deze heren hun iconische reputatie als een van de langst bestaande en belangrijke groepen uit de vroegste dagen van luide, soulvolle rockmuziek - Definitely Not To Be Missed!

49182
49181

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media