Terug
Roze Regenboogcafé

Roze Regenboogcafé

Gezellige middag voor LHBTIQ+ ouderen
Elke tweede woensdag van de maand bij C.
Lezingen en Bijeenkomsten

Het Roze Regenboogcafé is dé ontmoetingsplaats voor LHBTIQ+ ouderen waar wordt gelachen, gesproken, gegeten en gedronken en waar elke maand weer een leuk, interessant programma te beleven is. Elke tweede woensdag van de maand van 17:00 tot 20:00 uur zijn de deuren open. De entree is gratis, wel wordt er een kleine bijdrage gevraagd voor een simpele maaltijd. 

Wees welkom, laat je verrassen en neem eventueel iemand mee.

Aanmelden is niet verplicht, maar het is wel prettig zodat wij rekening kunnen houden met het eten. Wij vragen om een bijdrage van €2,- (contant) voor de maaltijd. Aanmelden gaat via een e-mail aan Mara van Limbeek (mvanlimbeek@amstelring.nl).

Tot snel!

Groetjes,

Roos, Frans, Lonneke & Mara

12 april: Ontmoeten zonder Moeten

Lekker informeel bijpraten in het café van het C. Niets moet, geen programma, maar gewoon ontmoeten en natuurlijk een soepje eten. Onze Lonneke is deze dag jarig en dat vieren we natuurlijk. We hopen dat jullie er gezellig bij zijn, we kijken ernaar uit!

10 mei: Regenboog Vinyl Bingo 

In mei pakken we grootser uit met de Vinyl Bingo. Een feest voor jong en oud, met hits van toen en nu en natuurlijk mooie prijzen. Dit is de bingo waarbij stilzitten onmogelijk is en dansen aangemoedigd wordt. 

14 juni: Ontmoeten Zonder Moeten

Lekker informeel bijpraten in het café van het C. Niets moet, geen programma, maar gewoon ontmoeten en natuurlijk een soepje eten. 

12 juli: Zomerfeest met BBQ

Het seizoen sluiten we af met een zomerse BBQ. Ook hier maken we weer een feestje van waar iedereen de hele zomer op kan teren. 


In augustus slaan we een maandje over in verband met de zomervakantie. Het programma vanaf september volgt zo snel mogelijk. 

Nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media