Terug

Dasha Beets & Peter Beets

Tickets
Dasha Beets & Peter Beets

Dasha Beets & Peter Beets

BACH... because

Tickets
Soul/Funk/Jazz Theater Concerten Theaterconcert
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

In een bijzonder programma brengt de Nederlandse zangeres Dasha Beets samen met Peter Beets drie grote culturen bij elkaar: Europese klassieke muziek, eeuwen oud poëzie en Amerikaanse jazz en blues.

Prachtige gedichten van grote geesten zijn door Dasha naar het Engels vertaald en bieden ons een kijkje in de verhalen van lang geleden. De nieuwe teksten die zijn ontstaan combineert Dasha met eigentijdse versies van stukken van Johann Sebastiaan Bach, die in deze vorm nooit zijn uitgevoerd. ‘BACH… because’ is een betoverend programma met zang en poëzie, samenspel, improvisatie en een scala aan swingende ritmes: Een spraakmakende voorstelling vol juweeltjes.
 

"The beauty of Bach's most sublime melodies reinterpreted in Dasha's irresitable style and set to original jazz improvisations that would make this timeless composer not only blush with flattery but swoon with envy!" - Gregory W. Tucker

 

"Al wat ze zingt is loepzuiver, nooit overdadig jazzy, maar met een hoorbare gevoel voor de schoonheid van Bachs muziek die ze ‘eigen’ weet te maken."

Bert Jansma (Den Haag Centraal)
44748

"Geweldig gezongen, inspirerend en vrij om naar te luisteren."

Music Emotion
44748

"Dasha heeft een mooie zuivere stem, altijd licht swingend en zeer verstaanbaar in de door haar geschreven of vertaalde teksten. Met dit album heeft Dasha haar belofte voor een verrassende muzikale keuze helemaal waargemaakt."

Tom Beetz (Jazznu)
44748
49800

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media