Terug
Crash Test Dummies

Crash Test Dummies

'God Shuffled His Feet' 30th Anniversary Tour

Indie/Alternative Pop/Rock Concerten
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

In 2018, 25 jaar na de release van hun met meerdere Grammy genomineerde hitalbum ‘God Shuffled His Feet’, ging The Crash Test Dummies voor het eerst in 20 jaar op tournee met een jubileumtournee die heel Noord-Amerika bestreek. De overweldigende ontvangst leidde tot een 30e jubileumtournee in 2022 voor hun debuutalbum 'The Ghosts That Haunt Me', die neerstreek in de VS, het VK, Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Luxemburg en Canada. En de band vertoont geen tekenen van vertraging...

"Het opnieuw touren was niet iets waar we op hadden gerekend, maar verrassend genoeg - tenminste voor mij - zijn er veel mensen die vele jaren later nog steeds naar ons willen komen luisteren. De mensen die naar deze shows komen, vertellen ons hun verhalen, sommige erg grappig, sommige erg donker en allemaal heel persoonlijk. Het is erg nederig om het vertrouwen van zoveel mensen te hebben," zegt leadzanger-liedjesschrijver Brad Roberts, "en het heeft ons geïnspireerd om door te blijven gaan met touren en muziek maken."

Begin 2023 zal de release van een nieuwe, originele single van Crash Test Dummies genaamd ‘Sacred Alphabet’ plaatsvinden terwijl ze opnieuw op tournee gaan in Noord-Amerika en Europa.

49512

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media