Terug

Arrested Development

Tickets
Arrested Development

Arrested Development

Afterparty met DJ Bo
Tickets
Urban/Hiphop/R&B Concerten
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

De multi-platina, Grammy Award-winnende groep Arrested Development levert een energie op het podium, aan dorstig publiek dat hun ziel wil lessen! Het is meer dan twintig jaar geleden dat de toen nieuwe groep genaamd Arrested Development de door gangsta gedomineerde wereld van hiphop bekritiseerde met uitdagende teksten van hoop.

Over Arrested Development:

Blijkbaar was de wereld klaar voor de verandering, want Arrested Development werd de eerste hiphopartiest ooit die de Grammy voor "beste nieuwe artiest" ontving (een onderscheiding die het vandaag de dag nog steeds in die categorie handhaaft). Daarnaast ontving de groep ook een Grammy Award voor "beste rapsingle" voor hun anthem Tennessee. Het nummer is genoemd als een van de 500 nummers die Rock and Roll hebben gevormd door de Rock and Roll Hall of Fame, en staat in de top 100 beste nummers van de jaren 90 door VH1.

Het meemaken van een concert van Arrested Development is een opbeurend en spiritueel evenement, verpakt in één groot feest.

Over DJ Bo:

DJ Bo begon zijn liefde voor muziek in het begin van de jaren 80. Vanaf eind jaren 80 ontdekte hij dat draaien voor publiek en spelen met muziek en zijn publiek, hem een gelukkig mens maakte.

Hij heeft altijd een voorliefde gehad voor de alternatieve kant van de jaren 90, waaronder de Britse dance en hiphop. Het leukste vindt hij een conceptie maken met zijn publiek en met hen de sfeer te maken. Hij is altijd op zoek naar het funkelement in muziek en infecteert daar zijn publiek mee.

49625

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media