Zakelijk

Jouw event bij C.

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, congres, seminar, bedrijfsevenement of workshop; bij C. ben je aan het juiste adres. Met de sfeervolle uitstraling van onze theater- en popzalen en faciliteiten zorgen wij samen met jou voor een succesvol event. C. is de spraakmakende en bijzondere ontmoetingsplek in het hart van Haarlemmermeer met meer dan 20 verschillende en inspirerende ruimtes.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de geheel nieuwe zakelijke website. Daar vind je straks nog veel meer informatie over jouw toekomstige event bij C.!

  • Multifunctionele ruimtes, met een capaciteit van 10 tot 700 personen
  • Centrale ligging nabij Schiphol en Amsterdam
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Zeer goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer
  • Professionele technische faciliteiten
  • Diverse catering mogelijkheden

Voor het bezichtigen van de locaties en het doorspreken van alle mogelijkheden ben je van harte welkom bij C. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 023-5563712, via verhuur@cpunt.nl en via onderstaand formulier.

Het laatste nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media

Vanaf nu zijn wij C.

Poppodium Duycker, Schouwburg De Meerse, Kunstencentrum Pier K, De Bibliotheek Haarlemmermeer, Podium voor Architectuur en Het Cultuurgebouw zijn vanaf nu C. 

Samen zijn wij dé plek voor kunst- & cultuurbeleving en educatie in Haarlemmermeer.

Ons totale aanbod vind je daarom vanaf nu overzichtelijk op deze website. Hier vind je ook alle praktische informatie, ons laatste nieuws en een flinke dosis inspiratie.

C. maak 't mee!

Ga door