Tijdschriften

De Bibliotheek Haarlemmermeer heeft een abonnement op veel tijdschriften. Deze kun je lekker lezen in de bieb, maar zijn ook te leen.

Tijdschriften voor volwassenen
Een breed scala aan tijdschriften ligt klaar, denk bijvoorbeeld aan de Voetbal International, Runner’s World, Linda, Wendy, Oor, FlyPast, Motor Magazine, Fotografie,  Zin, Yoga en Helden. Maar we hebben ook verschillende kook-, hobby- en reisbladen.

Tijdschriften voor jeugd
Ook voor de jeugd is er een heleboel te lezen! Voor de kleinsten is er o.a. Bobo, Rompompom en Donald Duck Junior. Verder natuurlijk ook bladen als Penny, Tina, Meiden en CosmoGirl. Ook de Donald Duck en Goal ontbreken niet. Net als bladen vol met weetjes zoals Kijk en National Geographic Junior (in het Nederlands) en ZoZitDat.

Tijdschriften uit de hele wereld
Digitaal bieden wij ook internationale tijdschriften aan via Pressreader.

Tijdschriften

Kranten

In de Bibliotheek Haarlemmermeer kun je een groot aantal kranten lezen, zowel gedrukt als digitaal, van regionaal tot internationaal!

Gedrukte kranten
In alle vestigingen liggen diverse regionale en landelijke kranten klaar. Lekker lezen, bijvoorbeeld in het Nieuwscafé met een kopje koffie of thee. Je vindt hier bijvoorbeeld het Haarlems Dagblad, maar ook de Volkskrant, het NRC Handelsblad en de Telegraaf.

Digitale kranten
In alle vestigingen heb je onbeperkt toegang tot kranten en tijdschriften uit meer dan 100 landen en in 60 verschillende talen. Deze zijn te lezen op de computer in de bibliotheek of thuis met de PressReader app. Even checken wat er vandaag in de krant staat in Portugal of de horoscoop lezen in de Daily Express? Er gaat een wereld voor je open. De artikelen kun je kopiëren, delen, meteen vertaald lezen, en ook nog laten voorlezen!

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media