Word vrijwilliger bij Cpunt

Wil jij graag als vrijwilliger aan de slag in de cultuursector? Bij Cpunt zijn wij altijd op zoek naar vrijwilligers, gastprogrammeurs en ambassadeurs. Doe waardevolle ervaring op voor jouw droombaan in de cultuursector of de muziekbranche. 

Hosts

De Hosts zijn het gezicht voor ons publiek. Door kaarten te verkopen, kaarten te scannen, jassen aan te nemen en de weg te wijzen ziet ons publiek jou als eerste. Ben jij graag in contact met mensen, ben je behulpzaam, gastvrij en wil je graag in een team werken? Wacht niet langer en word onze host.

Aanmelden voor host
Hosts

Stagehands

Stagehands helpen bij het op- en afbouwen van het podium, tijdens de soundcheck met de bands en ze zijn ondersteunend aan onze licht- en geluidstechnici. Ben je technisch aangelegd en wil je meer leren op dit gebied? Dan de rol als stagehands echt iets voor jou!

Aanmelden voor stagehand

Promotor

Als Promotor zorg je ervoor dat Cpunt zichtbaar is! Online via social media en offline op straat in de omgeving. Ben je goed in social media, maak je de beste content en wil je graag leren over promotie: How can we help?

Aanmelden voor Promotor

Nachtvrijwilliger

Als Nachtvrijwilliger werk je tijdens nachtproducties na middernacht voor een kleine vergoeding. Ben jij een liefhebber van de nacht, sta jij stevig in je schoenen én wil je graag werkervaring opdoen? Word dan nachtvrijwilliger.

Aanmelden voor Nachtvrijwilliger

Backstage Manager

Als Backstage Manager ben jij het aanspreekpunt voor de artiest achter de schermen. Je verzorgt de kleedkamers, het diner en bovendien zorg jij dat de artiest op tijd op het ons podium verschijnt. Ben jij een echte regelaar en goed in communiceren en wil je leren hoe een podium werkt? Meld je dan bij ons aan.

Aanmelden voor backstage manager
Backstage Manager

Bar Team

Ons Bar Team zorgt voor de drankjes en een goede sfeer aan de bar! Kun jij drukte goed overzien, ben je niet verlegen en vind je het lekker om keihard te werken en tegelijk een concert mee te krijgen vanachter de bar? Sluit je dan aan bij ons gezellige Bar Team!

Aanmelden voor het Bar Team
Bar Team

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media