Werken bij C.

Wil jij werken in de cultuursector en in een inspirerende omgeving die voortdurend in ontwikkeling is? Waar je de ruimte krijgt om jouw talenten te ontplooien? Bekijk dan onze vacatures, vrijwilligersrollen of stageplaatsen! Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's.

Wij bieden

 Waar mogelijk ruimte voor hybride werken

 Standaard 36-urige werkweek

 Gunstige CAO-regelingen

 Opleidingsbudget

 Goede pensioenregeling

 25 Vakantiedagen op fulltime basis 

 Reiskostenregeling

 Online cursusomgeving

 Gratis lidmaatschap bibliotheek

 Korting op cursussen en tickets

Ons team

Ons team bestaat uit 200 gedreven collega’s die bij C. in dienst zijn. Daarnaast werken wij met vele vrijwilligers, freelancers en uitzendkrachten. 

Vanuit passie voor ons vak werken we samen aan onze missie: een bruisende, inspirerende en open omgeving bieden voor kunst, cultuur, ontspanning en kennis. Op deze terreinen vervullen wij een spilfunctie binnen de gemeente: iedereen in Haarlemmermeer is welkom bij C.

Ons team

Vrijwilliger worden bij C.

Vrijwilligers zijn enorm belangrijk voor ons. Bij C. kun je op diverse gebieden als vrijwilliger aan de slag. Doe waardevolle ervaring op voor jouw droombaan in de cultuursector of muziekbranche. Word bijvoorbeeld backstagemanager, fotograaf, taalvrijwilliger of kom ons barteam versterken. Bekijk de vele mogelijkheden.

Bekijk de mogelijkheden
Vrijwilliger worden bij C.

Stage lopen bij C.

Op zoek naar een leuke stage of afstudeerplaats? Wij bieden verschillende stagemogelijkheden voor MBO- en HBO-studenten. Bekijk welke stageplaatsen wij op dit moment aanbieden.

Bekijk onze stagevacatures
Stage lopen bij C.

Nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media