Help mee achter de schermen als vrijwilliger

Stagehand

Stagehands helpen bij het op- en afbouwen van het podium, tijdens de soundcheck met de bands en ze zijn ondersteunend aan onze licht- en geluidstechnici. Ben je technisch aangelegd en wil je meer leren op dit gebied? Dan is de rol als stagehand echt iets voor jou!

Backstage Manager

Als Backstage Manager ben jij het aanspreekpunt voor de artiest achter de schermen. Je verzorgt de kleedkamers, het diner en bovendien zorg jij dat de artiest op tijd op het ons podium verschijnt. Ben jij een echte regelaar en goed in communiceren en wil je leren hoe een podium werkt? Meld je dan bij ons aan.

20236

Nachtvrijwilliger

Als Nachtvrijwilliger werk je tijdens nachtproducties na middernacht voor een kleine vergoeding. Ben jij een liefhebber van de nacht, sta jij stevig in je schoenen én wil je graag werkervaring opdoen? Word dan nachtvrijwilliger.

Promotor

Als Promotor zorg je ervoor dat Duycker zichtbaar is. Online via social media en offline op straat in de omgeving. Ben je goed in social media, maak je de beste content en wil je graag leren over promotie? Kom ons dan ondersteunen als promotor. 

Host

De Hosts zijn het gezicht voor ons publiek. Door kaarten te verkopen, kaarten te scannen, jassen aan te nemen en de weg te wijzen ziet ons publiek jou als eerste. Ben jij graag in contact met mensen, ben je behulpzaam, gastvrij en wil je graag in een team werken? Wacht niet langer en word onze host!

Maak onze musicalproducties mede mogelijk

Meerdere keren per jaar geeft Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer een spetterende musical in het theater van C. Om dit mogelijk te maken hebben wij de hulp van onze vrijwilligers nodig. 

Je kunt aan de slag als decorbouwer, werken aan mooie kostuums in ons kostuumteam of de regisseur helpen als productieassistent. 

 

Vragen of interesse?

Neem contact met ons op. Wij beantwoorden al jouw vragen en maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Ook is het mogelijk om een keer met ons mee te lopen. Dan weet je zeker of het werk iets voor jou is. 

Neem contact op
29859

Of bekijk al onze vrijwilligersrollen

Het laatste nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media