Terug

Gepubliceerd: woensdag 22 november 2023

Sinterklaas vieren in de bieb

Ook dit jaar organiseren we weer leuke activiteiten in de bibliotheek rondom Sinterklaas. Doe je gezellig mee?

Sinterklaas vieren in de bieb

Zet je schoentje

Van maandag 27 november tot en met vrijdag 1 december mogen alle kinderen hun schoentje zetten in alle vestigingen van de bibliotheek. In de nacht van 1 op 2 december komen Sinterklaas en zijn pieten langs in de bieb en vullen zij alle schoentjes met een heel mooi cadeau. Vergeet niet om er een tekening bij te doen met de naam en leeftijd erop. Zo weet de Sint precies van wie de schoen is. Vanaf zaterdag 2 december mogen alle kinderen hun schoentje komen ophalen en ontdekken wat erin zit…
Op vrije inloop.

Meer info
Zet je schoentje

Kids Crea Café

Op woensdag 29 november staat het Kids Crea Café bij Cpunt helemaal in het teken van Sinterklaas. Ze lezen leuke Sinterklaasprentenboeken voor en gaan daarna de mooiste feestbaarden voor Sinterklaas maken. Natuurlijk worden er ook pepernoten gesnoept! Kom je ook gezellig meedoen? Voor kinderen vanaf 3 jaar. 
Deelname is gratis, graag wel aanmelden
Let op: alleen kinderen hebben een ticket nodig. 

Meer info en aanmelden
Kids Crea Café

Sinterklaas Poppenkast

Op zaterdag 2 december is er een Sinterklaas Poppenkast bij Cpunt Bibliotheek Floriande met goochelaar Korvera! Hij komt met een voorstelling vol verrassingen. Er wordt gegoocheld en er is een spannend poppentheaterverhaal. Het verhaal gaat over Sinterklaas die weer in Nederland is aangekomen en voor alle kinderen iets leuks heeft meegenomen. Jan Klaassen en Katrijn zijn altijd reuze enthousiast als Sinterklaas weer aankomt in het poppentheater. Alleen dit keer heeft hij slecht nieuws… de zak met cadeautjes is gestolen! Waarschijnlijk heeft Sjakie de boef dat gedaan. Gaat het Jan Klaassen lukken om de zak met cadeautjes weer terug te vinden, zodat Sinterklaas alle kindjes weer kan blij maken?
Deelname is gratis, graag wel aanmelden.

Meer info en aanmelden
Sinterklaas Poppenkast

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media