Terug

Nieuw! Het Proefatelier voor jongeren met een beperking

Speciaal voor jongeren met een beperking heeft C. nu het Proefatelier. Bij het Proefatelier maak je op een leuke manier kennis met tekenen, schilderen, kleien, theater of dans. 

Nieuw! Het Proefatelier voor jongeren met een beperking

Word jij ook zo blij van tekenen, schilderen, kleien, theater of dansen? Dan is het Proefatelier een leuke manier om kennis te maken met al deze vormen. De cursus is speciaal voor kinderen en jongeren (10-25 jaar) die geen aansluiting vinden bij de reguliere vrijetijdsactiviteiten, met een sociaal-emotionele leeftijd van 10-16 jaar. Bijvoorbeeld met het syndroom van Down, een tragere informatieverwerking, een autismespectrumstoornis of licht verstandelijke beperking. 

Het Proefatelier start op vrijdag 17 februari. In acht weken maken de cursisten kennis met tekenen, schilderen, keramiek, theater, muziek en dans. Tijdens de lessen ontdek je waar je blij van wordt, op je eigen tempo en op een speelse manier. De lesinhoud is afgestemd op ieders mogelijkheden en interesses. Daarbij is er aandacht voor elk niveau. Als beginnend creatieveling, maar ook met meer ervaring kun je meedoen. Je creaties mag je aan het einde van de reeks mee naar huis nemen.

Cursussen voor volwassenen met een beperking

Keramiek Extra

Keramiek Extra

De Beste Band

De Beste Band

Nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media