Terug

Gepubliceerd: dinsdag 18 juli 2023

Vakantielezen keert terug

Vakantielezen is hét zomerprogramma om de zogenaamde leesdip aan te pakken. Fenna Ramos, bekend van Zappelin, heeft onlangs in de bibliotheek het dagboek gevonden van Meral en Jop. Twee kinderen die terecht zijn gekomen in een onbekend werelddeel. Volg ook de reis die deze kinderen hebben gemaakt en beleef tijdens Vakantielezen samen een spannend avontuur. 

Dit landelijk initiatief richt zich op kinderen van groep 3 en 4 en hun gezin. Na het lezen van alle verhalen en het vinden van alle schatten, kunnen kinderen meedoen aan de winactie en leuke prijzen winnen!

Met Vakantielezen kunnen kinderen tot en met 3 september thuis aan de slag: in de bibliotheekvestigingen hangen posters met de verschillende werelddelen. Ook is er een speurtocht te doen! Heb je de speurtocht volbracht? Dan krijg je een bonus boekje om verder te lezen over Meral en Jop. 

 Kijk hier voor meer informatie en uitleg over Vakantielezen.

Bekijk hier ook de overige zomerprogrammering voor kinderen bij C.

Vakantielezen keert terug

Spoken vangen met Laszlo en Swaentje

BOE! Onze C. collega's Laszlo en Swaentje hebben een griezelig spel gevonden aan de Griezelkust. Doe je mee met SPOKEN VANGEN? Speel dit spel thuis met vrienden en familie.

Durf jij? 

Bekijk gauw de video
Spoken vangen met Laszlo en Swaentje

Doe mee!

Hier kun je leuke filmpjes kijken

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media