Terug

Inschrijving Compositieproject geopend!

Maak jij je eigen muziek? Ben jij tussen de 12 en 21 jaar oud en woon je in Haarlemmermeer? Doe dan mee met het Compositieproject!

Samen met onze professionals werk je jouw compositie uit tot een volwaardig muziekstuk. Dan volgt een opnamesessie in onze geluidsstudio én de live uitvoering tijdens het afsluitende concert op zaterdag 18 november in het poppodium van C. Een unieke kans, dus geef je snel op!

Inschrijving Compositieproject geopend!

Behoort jouw compositie tot de geselecteerde stukken? Dan ga je in de periode tussen de meivakantie en de zomervakantie aan de slag met het zogeheten arrangement. Tijdens een aantal workshops krijg je nieuwe tools aangereikt om jouw muziekstuk naar een hoger plan te tillen, waarna je dit met één van onze arrangeurs verder zal uitwerken. Na de zomervakantie wordt dit door ons muzikantenteam opgenomen in de geluidstudio. Tenslotte worden alle composities live gepresenteerd in het poppodium van C. – gelijktijdig met de digitale release van de studio-opnames. Uiteraard heb jij bij zowel de opnames als het concert een belangrijke rol.

Misschien bestaat jouw muziekstuk uit een verzameling ideeën die uitgewerkt moeten worden. Of heb je al een compositie staan met een kop en een staart en ook al nagedacht over de bezetting. Maak je alles in software als Garageband of Logic. Of schrijf je het op met pen en papier. Het belangrijkste is dat je een duidelijk beeld voor ogen hebt waar het volgens jou heen zou moeten gaan. En dat je bereid bent om daar, met onze begeleiding, zelf mee aan de slag te gaan.

Aanmelden kan tot vrijdag 14 april 2023 via onderstaande knop. 

Nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media