Terug
Platform Innovatie Cultuuronderwijs

Platform Innovatie Cultuuronderwijs

talentontwikkeling en actuele vraagstukken
Dans Theater Beeldend Media & digitaal Voorstellingen Architectuur Voor de leerling Voortgezet onderwijs

Het platform Innovatie Cultuurdonderwijs is speciaal opgericht voor talentontwikkeling en richt zich op innovatie en oplossing van actuele vraagstukken. Hier wordt ruimte gecreëerd om leerlingen een duurzame visie te laten ontwikkelen én deskundiger te laten worden. De innovatie komt terug in onderzoek, experimenteren, ontwikkelen en ontwerpen. De thema’s kunnen variëren, en die kunnen ook door de school zelf worden bedacht. Uiteraard is cultuur wel de gemene deler.

Scholen kunnen zelf bepalen welke klassen ze aan een project mee laten doen. Ze kunnen ook zelf programma’s voordragen om onder de noemer Innovatie Cultuuronderwijs te plaatsen. C. en de scholen gaan dan in gesprek over de mogelijkheden en voorwaarden. Het hoeft geen kant-en-klaar voorstel te zijn, C. kan ook meedenken over nog niet vastomlijnde ideeën en gezamenlijk daar een mooi programma van maken. Neem vooral contact met ons op!

Wil jij op de hoogte blijven van nieuw aanbod, subsidies, netwerkbijeenkomsten of een inkijkje bij andere scholen? Meld je dan aan voor de VO nieuwsbrief.

neem contact op

Educatiegegevens

Discipline Dans, Theater, Beeldend, Media & digitaal, Voorstellingen, Architectuur
Doelgroep Voortgezet onderwijs
Voor wie Voor de leerling

Waar en wanneer

Prijs offerte op aanvraag

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media