Terug
Zomerweek Musical

Zomerweek Musical

Ben jij tussen de 9 en 12 jaar oud, ben je gek op zingen, dansen en acteren en heb jij zin in een uitdaging? Geef je dan op voor onze Zomerweek Musical!
9-12 jaar 4 lessen
Ben jij tussen de 9 en 12 jaar oud, ben je gek op zingen, dansen en acteren en heb jij zin in een uitdaging? Geef je dan op voor onze Zomerweek Musical!

Onder begeleiding van professionele docenten uit de musicalwereld ga je tijdens deze zomerweek aan de slag met een (verkorte) musical. Na drie dagen les in zingen, dansen en acteren, presenteer je op dag vier deze voorstelling aan familie, vrienden en kennissen in de podiumzaal van Cpunt Hoofddorp. Het wordt een feestje!

Welke musical je gaat spelen wordt later bekend gemaakt. 

 

26 augustus tot 29 augustus 2024

maandag
10.00 - 14.30
C. Hoofddorp
Jonger dan 21 jaar (9 tot 12 jaar)

€ 163,00

Inschrijven

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan culturele activiteiten, dan is het via Stichting Leergeld, Het Jeugdcultuurfonds of Haarlemmermeer doet mee wellicht wel mogelijk om een cursus te volgen. Ben je op 1 augustus voorafgaand aan het cursusseizoen niet ouder dan 27 jaar én volg je een voltijdse MBO-, HBO- of WO-opleiding? Maak dan gebruik van onze studentenkorting van 25% op alle cursussen. Meer informatie.

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media