Terug
Voorbereidend klassiek ballet 4-5 jaar

Voorbereidend klassiek ballet 4-5 jaar

Klassiek ballet voor de allerkleinsten!
Proefles aanvragen
4-5 jaar 15 lessen

Op een uitdagende, speelse manier leren kinderen de beweeglijkheid van hun lichaam kennen en ontdekken ze hun creativiteit. We werken aan klassiek, technische vaardigheden en houdingscorrectie en maken kennis met verschillende dansvormen. Ook besteden we aandacht aan improvisatie en het uiten van emoties in dans.

C. kan met trots zeggen dat zij één van de weinige dansscholen is waar balletlessen worden ondersteund door live pianobegeleiding; een enorme toegevoegde waarde voor de muzikale ontwikkeling van onze leerlingen. Voor Kinderdans geldt dat er zowel cursussen met als zonder pianobegeleiding gegeven worden. Deze cursus is met pianobegeleiding.

Bij deze cursus kun je eventueel op een later moment instromen. De prijs verrekenen wij dan met het aantal lessen.

Deze cursus is onderdeel van het aanbod kids 0-6 jaar.

Richtlijnen kleding voor meisjes: zwart balletpak met spaghettibandjes, een roze of witte maillot met voet en roze of witte balletschoenen met splitzooltje. Been- of enkelwarmers zijn niet toegestaan in de les. Rokjes, vestjes graag in overleg met de docent. Het is belangrijk om lang haar opgestoken te dragen tijdens de les.

Richtlijnen kleding voor jongens: Een wit hemd of T-shirt, een zwarte korte dansbroek of maillot en witte balletschoenen met een leren zool.

Via www.danswinkel.nl koop je je danskleding met 10% korting! Gebruik voor de webshop de code CPUNT10. 

Docent(en): Laura Wissing

15 september 2023 tot 12 januari 2024

vrijdag
15.00 - 15.45
C. Nieuw-Vennep  
Jonger dan 21 jaar (4 tot 5 jaar)

€ 123,00

Inschrijven

Docent(en): Laura Wissing

19 januari tot 24 mei 2024

vrijdag
15.00 - 15.45
C. Nieuw-Vennep  
Jonger dan 21 jaar (4 tot 5 jaar)

€ 123,00

Inschrijven

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan culturele activiteiten, dan is het via Stichting Leergeld, Het Jeugdcultuurfonds of Haarlemmermeer doet mee wellicht wel mogelijk om een cursus te volgen. Ben je op 1 augustus voorafgaand aan het cursusseizoen niet ouder dan 27 jaar én volg je een voltijdse MBO-, HBO- of WO-opleiding? Maak dan gebruik van onze studentenkorting van 25% op alle cursussen. Meer informatie.

Nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media