Terug
Startersgroep piano 9-12 jaar

Startersgroep piano 9-12 jaar

Wil jij piano leren spelen en doe je dat liever niet alleen? Meld je dan aan voor de startersgroep. Dat is gezellig en leerzaam.
Proefles aanvragen
9-12 jaar 35 lessen

Stel je voor, je zit in een klas, maar in plaats van rekenen of taal, krijg je les in pianospelen. Dat is toch de leukste klas die er is? Als je tussen de 9 en 12 jaar oud bent, ben je meer dan welkom in deze gezellige klas.

Samen met vijf andere kinderen heb je wekelijks een uur les en leer je op een digitale piano spelen. En geloof ons maar, in no-time hebben de 88 toetsen geen geheimen meer voor jou. In de startersgroep leer je spelenderwijs noten lezen en tellen om uit te kunnen groeien tot een echte topper. Daarnaast besteden we ook aandacht aan zaken als muziektheorie en akkoordenleer. En natuurlijk doen we ook muzikale spelletjes en quizjes. Na elke les houden we een miniconcertje zodat je ouders kunnen horen wat je geleerd hebt.

Het is natuurlijk het fijnst als je thuis een eigen instrument hebt zodat je kunt oefenen. Je docent adviseert je graag over het huren of aanschaffen van een piano.

5 september 2022 tot 3 juli 2023

maandag
17:00 - 18:00
C. Hoofddorp  
Deze cursus is zó leuk dat er geen plekken meer over zijn!
Jonger dan 21 jaar
€ 462,50

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan culturele activiteiten, dan is het via Stichting Leergeld, Het Jeugdcultuurfonds of Haarlemmermeer doet mee wellicht wel mogelijk om een cursus te volgen. Ben je op 1 augustus voorafgaand aan het cursusseizoen niet ouder dan 27 jaar én volg je een voltijdse MBO-, HBO- of WO-opleiding? Maak dan gebruik van onze studentenkorting van 25% op alle cursussen. Meer informatie.

Het laatste nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media