Terug
Startersgroep keyboard 6-9 jaar

Startersgroep keyboard 6-9 jaar

Pianospelen en tegelijkertijd allerlei gave effecten maken? Op het keyboard kan het. Steek de stekker maar in het stopcontact, we gaan beginnen.
Proefles aanvragen
6-9 jaar 35 lessen

Het keyboard is echt een cool instrument. Je speelt piano, maar tegelijkertijd kun je allerlei effecten en ritmes aan je spel toevoegen. Piano met iets extra’s dus! In de startersgroep maken we jullie stap voor stap wegwijs op het keyboard. Jullie? Jazeker! In de startersgroep heb je les samen met maximaal vijf andere kinderen. Zo leer je niet alleen van je docent, maar ook van elkaar. Spelenderwijs leer je noten lezen en tellen en leer je ook over de techniek van het keyboard. Uiteraard doen we ook muzikale spelletjes en quizjes, want het plezier staat voorop! Wil jij keyboard leren spelen? De startersgroep wacht op je, dus kom maar gauw.

Het is natuurlijk het fijnst als je thuis een eigen instrument hebt zodat je kunt oefenen. Je docent adviseert je graag over het huren of aanschaffen van een keyboard.

Docent(en): Daniel Zouitni

8 september 2022 tot 22 juni 2023

donderdag
15:50 - 16:30
C. Nieuw-Vennep  
Deze cursus is zó leuk dat er nog een beperkt aantal plekken over zijn! Dus schrijf je nog snel in.
Jonger dan 21 jaar
€ 462,50

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan culturele activiteiten, dan is het via Stichting Leergeld, Het Jeugdcultuurfonds of Haarlemmermeer doet mee wellicht wel mogelijk om een cursus te volgen. Ben je op 1 augustus voorafgaand aan het cursusseizoen niet ouder dan 27 jaar én volg je een voltijdse MBO-, HBO- of WO-opleiding? Maak dan gebruik van onze studentenkorting van 25% op alle cursussen. Meer informatie.

Het laatste nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media