Terug
Saxofoonkwartet

Saxofoonkwartet

De saxofoon is een schitterend instrument om solo te spelen. Maar wist je dat het ook fantastisch klinkt in een ensemble?
18-99 jaar 18 lessen

Speel je saxofoon? En zou je graag met andere saxofonisten nieuwe mogelijkheden willen ontdekken? Misschien is een saxofoonkwartet dan iets voor jou. In een kwartet spelen een sopraan-, alt-, tenor- en baritonsax samen. Met zo’n bezetting kun je dus alle kanten uit. Maak kennis met de fuga's van Bach. Verdiep je verder in swingende jazzstandards. Of zet je tanden in een muziekstuk dat daartussen ligt. In een saxofoonkwartet leer je niet alleen met elkaar, maar ook van elkaar. Dat maakt het extra leuk!

Het saxofoonkwartet speelt altijd in een vaste bezetting. Lijkt het je leuk om in zo’n kwartet te spelen? Laat het ons dan eerst even weten voordat je je inschrijft. Dan kunnen we je met zekerheid zeggen of er een plekje beschikbaar is. Om meer informatie te krijgen, kun je een mailtje sturen.

Docent(en): Rob Middelhoven

13 september 2022 tot 20 juni 2023

dinsdag
13.00 - 15.00
C. Hoofddorp  
Jonger dan 21 jaar (18 tot 20 jaar)

€ 559,00

Inschrijven
21 jaar of ouder (21 tot 99 jaar)

€ 676,50

Inschrijven

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan culturele activiteiten, dan is het via Stichting Leergeld, Het Jeugdcultuurfonds of Haarlemmermeer doet mee wellicht wel mogelijk om een cursus te volgen. Ben je op 1 augustus voorafgaand aan het cursusseizoen niet ouder dan 27 jaar én volg je een voltijdse MBO-, HBO- of WO-opleiding? Maak dan gebruik van onze studentenkorting van 25% op alle cursussen. Meer informatie.

Nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media